За нас

Взимаме най-доброто от природата

„Дренков “ЕООД е създадена през 1995 година в град Сърница, обл. Пазарджик, като основната и дейност е производство и продажба на дървен иглолистен материал. Повече от 25 години градим репутацията си на лидер в отрасъла на дървообработването, а квалифицираният персонал на компанията затвърждава стабилните ни позиции и предоставя на клиентите и партньорите ни качеството, от което се нуждаят.

През 2020 година предлаганите продукти на фирмата надвишават 70 различни вида в повече от 100 асортимента, като се преработва българска дървесина. Суровината изцяло се добива от родопската част на България, която е една от предпочитаните за изработката на добра продукция .Произвеждат се и нестандартни продукти с размери и качество по заявка на клиента. 

Разполагаме със запаси на дървен материал и можем да изпълним вашето желание. Фирмата предлага услуги за просушаване на дървен материал в прецизни сушилни камери, рендосване на четиристранни фрезови машини, а нашата складова бази разполагаме с вана за импрегниране, която защитава дървесината от гниене,плесен,мухъл и дървояди импрегниране на дървесината против вредители с кафяв Bochemit.

Гаранция за качество

Високото качество е основна цел за нас. Ценим сигурността и доверието в отношенията с нашите клиенти. За нас е важно всички задължения и отговорности да бъдат ясни и прозрачни.

  • Видове дървесина: Предлагаме иглолистна дървесина Смърч, Ела и Бял Бор.
  • При нас ще намерите греди първо качество от подбрана дървесина, които са изработени с прецизност и без компромиси с качеството от специалисти с над 25-годишен опит в обработката на дървен материал. Това гарантира устойчивост на материалите при различни екстремни атмосферни условия и ги прави подходящи за всички видове строителство. Предлагаме Ви и кофражни греди, талпи и ребра първо качество с размери, каквито са Ви необходими.
  • Цени: За повече информация относно цените на гредите, погледнете таблицата по-долу и натиснете срещу съответния размер.

Реализирайте успешно всеки строителен замисъл с надеждни дъски, греди, подпори, летви, первази, декинг, хидрофобен шперплат и много други.

Контакти “Дренков “ ЕООД

София, Околовръстен път 174

Работно време:
понеделник - петък: 08:00-18:00
събота: 08:30-14:00
неделя: Почивен ден

GSM: 0895704444
GSM: 0893695737
GSM: 0899931444

gmapДървен материал
Дренков ООД

“Дренков “ ЕООД Карта

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Прочети още